Vanzarile de tablete vor depasi pragul de 360 de milioane de unitati in 2014, de peste doua ori mai mult decat comercializarea de laptopuri standard sau ultrabook-uri, potrivit datelor companiei de cercetare NPD DisplaySearch, citate de Digitimes.com.
La inceputul acestui an, compania de cercetare estima ca ca numarul de tablete vandute il va depasi pe cel al notebook-urilor, cele mai recente date aratand ca dispozitivele mobile isi vor continua cresterea in perioada urmatoare, in detrimentul notebook-urilor.
NPD DisplaySearch estimeaza ca pana in 2017 numarul de tablete vandute va atinge pragul de 590 de milioane de unitati, in timp ce notebook-urile (standard sau ultra-slim) vor stagna la 176 milioane de unitati.
Piata tabletelor este intr-o continua evolutie, oferind in prezent diferite optiuni pentru toate gusturile si preferintele. Utilizatorii se pot astepta ca in urmatorii ani sa se extinda gamele de produse in materie de dimensiune a ecranului.
In prezent, cele mai cautate sunt tabletele a caror diagonala nu depaseste 8 inch, care vor totaliza circa 59% din piata (166 milioane de unitati) si care in urmatorii doi ani vor atinge 277 milioane de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri