Grand Theft Auto V, jocul pe care studiourile Rockstar Games, parte a publisherului american Take Two Interactive il pregateste pentru toamna acestui an, are potentialul de a atinge si depasi pragul de 20 de milioane de unitati vandute pana la finalul anului fiscal 2014, in martie anul viitor, la numai noua luni de la lansare, potrivit unui analist din cadrul Arvind Bhatia, citat de Gamespot.com.
Noul titlu are sansa de a se vinde mult mai bine decat jocul GTA IV, intrucat numarul de console vandute de atunci si pana acum s-a triplat.

Consola Xbox 360 dezvoltata de Microsoft s-a vandut pana acum in 78,2 milioane de unitati, in timp ce PlayStation 3, consola dezvoltata de japonezii de la Sony s-a vandut in 78 de milioane de unitati, ceea ce inseamna ca viitorul titlu va fi teoretic disponibil pentru peste 150 de milioane de gameri din toata lumea.

Potrivit datelor analistului, GTA IV s-a vandut in prima luna in 11 milioane de copii si in peste 13 milioane de unitati dupa noua luni de la lansare. Pana in prezent, jocul s-a vandut in aproximativ 25 de milioane de unitati.

GTA V se va lansa pe 17 septembrie pentru Xbox 360 si PS3, publisherul neanuntand inca disponibilitatea lui si pentru PC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri