Producatorul finlandez de terminale mobile, candva cel mai mare din lume, a lansat o noua reclama numita “Better Photos Every Day” (fotografii mai reusite in fiecare zi), spotul publicitar parodiind reclame ale concurentului Apple.

Reclama foloseste prezentari similare cu spotul Apple, intitulat “Photos Every Day” (fotografii in fiecare zi) si ofera comparatii evidente intre calitatea imaginilor.

Fotografiile sunt o componenta foarte importanta in cazul terminalelor mobile, sustinute de succesul enorm al Instagram dar si Vine. In ciuda numarului mare de terminale Android, cele mai multe fotografii sunt incarcate catre tot felul de retele sociale de pe iPhone.

Nokia a realizat investitii masive in device-urile proprii, pentru cresterea calitatii fotografiilor, in special in terminalele Lumia 920 si Lumia 925.

Camera acestui din urma terminal are o rezolutie de 8,7 MP cu lentile Carl Zeiss. Camera are flash dublu LED.

Mai jos, reclamele celor doi concurenti



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri