Apple pregateste lansarea viitoarei generatii iPhone pentru 10 septembrie mizand de aceasta data pe o performanta hardware mai buna, scriu publicatiile americane de specialitate.
Chiar daca Apple inca nu a anuntat in mod oficial o data de lansare pentru urmatoarea generatie a iPhone, blogul de tehnologie AllThingsD.com, citat de BusinessInsider, scrie ca americanii au pus la punct toate detaliile evenimentului de la inceputul lunii septembrie in care va anunta nu doar un singur model, iPhone 5S, ci si un smartphone low-cost, o premiera pentru Apple pe piata smartphone-urilor.
AllThingsD.com sustine ca Apple nu va aduce imbunatatiri la nivel estetic dispozitivului de varf, ci doar o serie de facilitati hardware si software, viitoarea generatie a smartphone-ului beneficiind de cel mai nou sistem de operare dezvoltat de americani, iOS 7.
Totodata, dezvoltatorii de aplicatii au descoperit ca Apple ar lucra pentru noul model la un senzor care sa poata citi amprentele pe viitorul iPhone 5S, ceea ce ar conferi utilizatorului posibilitatea de a-si bloca si debloca smartphone-ul fara a mai fi nevoiti sa introduca parola din 4 caractere.
Despre viitorul smartphone pe care Apple il pregateste s-a mai spus ca va beneficia de un procesor mai performant, de o camera foto mai buna decat cea existenta pe iPhone 5, dar si de un ecran mai mare, cu o rezolutie mai buna, dotat cu o tehnologie care va spori durata de viata a bateriei.
Surpriza evenimentului va fi insa lansarea pe piata si a unui nou model de smartphone low-cost, denumit iPhone 5C, un dispozitiv destinat clientilor in cautarea unui model mai ieftin. Despre viitorul model nu se stiu foarte multe detalii pana in acest moment, cateva poze pe Internet sugerand ca smartphone-ul va dispune de o carcasa din plastic, asemanatoare modelelor Galaxy S dezvoltate de Samsung.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri