Sony, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume, va pune la vanzare consola de jocuri PlayStation 4 pe 15 noiembrie in regiunea Statelor Unite si Canada si incepand cu 29 noiembrie in Europa si America Latina.
Printre statele in care consola de jocuri va ajunge pe 29 noiembrie se numara Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Luxembourg, Marea Britanie, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Olanda, Rusia, Spania si Suedia.

Sony nu a specificat in care dintre aceste tari va aparea prima data.

Printre alte tari in care consola de jocuri se va lansa la finalul lunii noiembrie se numara Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Mexic, Panama, dar si Peru.

Curios sau nu, Sony nu a anuntat o data de lansare a PS4 in Japonia.

Pretul de lista propus de Sony pentru consola PS4 va fi de 399 de euro (in Europa), un calcul aproximativ indicand ca modelul va costa circa 1.700 de lei (cu TVA). Retailerii IT din Romania au pus deja la precomanda viitoarea consola, cu un pret de circa 1.800 de lei, viitorul dispozitiv urmand sa fie disponibil pe piata incepand tot cu 29 noiembrie.



In aceeasi perioada Microsoft va pune la vanzare si consola Xbox One, rivalul de temut al consolei de jocuri dezvoltata de Sony.

Xbox One, consola rivala pe care Microsoft a anuntat-o pentru finalul acestui an va avea un pret cu 100 de dolari mai mare, ceea ce inseamna ca in Romania pretul ar urma sa depaseasca 2.000 de lei.

Conform informatiilor retailerului online eMag.ro, consola de jocuri Xbox One urmeaza sa ajunga pe piata din Romania tot in luna noiembrie.



Sony a anuntat si care vor fi titlurile disponibile o data cu lansarea pe piata a consolei, printre acestea numarandu-se Assassin’s Creed IV Black Flag (Ubisoft), Battlefield 4 (EA), Call of Duty: Ghosts (Activision), FIFA 14 (EA), NBA 2K14 (2K Games), Need For Speed: Rivals (EA) sau Watch Dogs (Ubisoft).

Lista completa de jocuri este disponibila aici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri