nJoy, brandul romanesc IT&C detinut in exclusivitate de catre DAI-TECH SRL, se extinde pe segmentul de tablete prin lansarea a doua repere cu sistem de operare Android sub numele Asura.
Indiferent daca te afli acasa, intr-o cafenea sau in aeroport noile tablete nJoy Asura sunt portabile, performante si au fost realizate pentru a te ajuta cu lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine! Mai mult, pentru siguranta utilizatorului, seria Asura vine cu o garantie de 2 ani de tip Pick-up & Return.

Primul produs este tableta Asura 7 cu un ecran de 7 inci, multitouch si cu unghi larg de vizualizare. Acest reper reprezinta cea mai subtire tableta de 7” prezenta pe piata din Romania ce ofera pe langa un ecran IPS uimitor cu o rezolutie de 1280x800 si o configuratie puternica capabila sa faca fata celor mai recente aplicatii lansate. Al doilea produs lansat sub sigla nJoy este tableta Asura 9 cu ecran tactil de pana la 10 puncte si cu o diagonala de 9.7 inci. Asura 9 reprezinta o platforma stabila si portabila de invatare, navigare web si joaca tuturor utilizatorilor care sunt in cautarea unei tablete cu ecran mare.

nJoy este un brand romanesc detinut de catre DAI-TECH S.R.L. si asupra caruia compania a inceput sa isi concentreze eforturile incepand cu iunie 2010. Compania este formata dintr-un grup de oameni tineri, cu o varsta medie de 29 de ani, ce au in comun pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a reusi, de a arata lumii cine sunt si ce pot realiza impreuna. Ei s-au strans in jurul companiei pentru a realiza lucrurile intr-un mod diferit si pentru a aduce un plus de valoare fiecarui produs pe care il realizeaza. In acest scurt timp de la lansare au reusit sa se impuna pe pietele din Romania, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Macedonia si sunt in extindere pe pietele din Ucraina, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Slovenia, Croatia, tintind totodata si o expansiune in America Latina pana la finalul acestui an. De la infintare compania a realizat peste 20 de categorii de produse (incepand de la periferice si pana la componente hardware), insumand peste 100 de modele si a vandut in jur de 1 milion de unitati.

Tableta nJoy Asura 7 ofera un aspect si o portabilitate exceptionala datorita carcasei elegante din aluminiu, a grosimii de doar 7.9 mm si a ecranului uimitor. Display-ul de 7 inci este perfect dimensionat pentru ca tableta sa fie tinuta intr-o singura mana. Va puteti bucura de detalii mai fine, de culori mai vii si de texte mai clare datorita ecranului IPS cu unghi de vizualizare larg ce ofera o rezolutie de 1280x800 pixeli. Veti vedea cum filmele, pozele, aplicatiile si jocurile cu grafica avansata stralucesc pe ecranul tabletei Asura 7. Pentru a da viata acestui produs a fost utilizat cel mai popular sistem de operare mobil din lume, platforma Android. Indiferent daca doriti sa cititi, sa va jucati sau sa invatati aveti acces intr-un singur loc la sute de mii de aplicatii. La inima Asurei 7 a fost integrat un procesor dual-core Cortex A9 ce ruleaza la 1.6Ghz si 1GB de memorie DDR3. Aceasta configuratie performanta va face ca paginile web sa se incarce mai rapid, va oferi o experieta de joc cursiva si receptiva si va face multitasking-ul fluent.

nJoy Asura 9 a fost realizata pentru a oferi o platforma stabila si portabila de invatare, navigare web si joaca tuturor utilizatorilor care sunt in cautarea unei tablete cu ecran mare de 9,7 inci. Afisajul tactil cu pana la 10 puncte de contact ofera o experienta fluenta si receptiva in aplicatii si jocuri. Aspectul de imagine 4:3 si unghiul larg de vizualizare vor face ca filmele si fotografiile sa straluceasca pe ecranul tabletei Asura 9 pentru ca tu si familia ta sa va puteti bucura cu adevarat de ele. Prin utilizarea platformei Android aveti acces la sute de mii de aplicatii indiferent de necesitatile pe care le aveti. Asura 9 vine cu o configuratie puternica fiind propulsata de un procesor dual-core Cortex A9 ce ruleaza la 1.6Ghz si 1GB de memorie DDR3. Tableta poate rula cele mai noi aplicatii lansate indiferent daca este vorba de jocuri cu grafica bogata sau programe multimedia.

Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH a declarat: “Am intrat pe segmentul de tablete pentru a aduce pe piata ceva nou si diferit care sa surpinda placut consumatorii nJoy. Suntem increzatori in produsele lansate si in capacitatea lor de a oferi un plus de calitate si valoare unui segment in plina crestere si dezvoltare. In momentul de fata tableta Asura 7 reprezinta una dintre cele mai portabile si mai subtiri platforme Android care se gasesc in Romania si suntem convinsi ca produsele noastre vor fi apreciate de catre public. Mai mult pentru a spori increderea in tabletele nJoy acestea ofera o garantie de tip Pick-up & Return, fiind prima companie romaneasca ce abordeaza in mod profesional acest serviciu.


Pretul recomandat de raft este de 449.00 de Lei (TVA inclus) pentru tableta Asura 7 si de 649.00 Lei (TVA inclus) pentru modelul Asura 9.

Pentru mai multe detalii despre produsele nJoy va rugam vizitati www.nJoy.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri