LG Electronics, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume, companie care in ultimii ani si-a dezvoltat constant portofoliul de produse pe segmentul mobile, a lansat, cu cateva zile inainte de startul targului de tehnologie IFA Berlin, tableta G Pad, un dispozitiv care va concura rivalilor de la Apple si Asus, compania care a dezvoltat impreuna cu Google tableta Nexus 7.
Sud-coreenii mizeaza pe o piata in plina expansiune, cea a tabletelor de mici dimensiuni, asta dupa ce prima tableta lansata de companie pe piata, de 10 inch, s-a dovedit un esec.

G Pad dispune de un ecran IPS cu o diagonala de 8,3 inch si rezolutie Full HD @ 1080p, scrie PCMag.com.

Noul dispozitiv vine echipat cu un procesor Snapdragon 600 tip quad-core de 1,7 GHz, o memorie RAM de 2GB si o capacitate de stocare flash de 16GB, ce nu dispune insa de posibilitatea de a o extinde prin intermediul unui slot micro-SD.

G Pad dispune de asemenea de doua camere foto – una pe spatele tabletei, de 5MP si una frontala de 1,3 MP. Tableta cantareste circa 340 de grame si are o baterie cu o capacitate de 4.600 mAh.

Noul device va veni echipat cu sistemul de operare Android 4.2.2 si va beneficia si de o suita software specifica terminalului LG.

Compania nu a precizat cat va costa noul G Pad, dar a precizat ca va deveni disponibil in ultimul trimestru al acestui an.

Wall-Street.ro va fi prezent in acest an la IFA Berlin si va va tine la curent cu toate noutatile oferite de LG la eveniment.






Sursa foto: captura lg.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri