Antreprenorii din domeniul tehnologiei se pot inscrie in Programul de Asistenta in Comercializarea Inovarii din Romania (RICAP), un proiect pilot care isi doreste sa comercializeze la nivel global produsele intreprinzatorilor romani.

Antreprenorii pot aplica in acest program intre 1 octombrie – 15 noiembrie 2013, prin completarea unui formular online care cuprinde informatii despre profilul organizatiei, tehnologia, incadrarea pe piata si obiectivele de comercializare.

In urma evaluarii, 15 companii vor fi selectate si invitate sa participe la program. Antreprenorii vor primi asistenta in perioada decembrie 2013 – aprilie 2014.

Practic, RICAP ofera acces la expertiza globala pentru testarea potentialului comercial al tehnologiei. ocazia de a dezvolta parteneriate strategice si de a obtine acces la capital.

"Prin acest program ne dorim sa completam ecosistemul inovarii din Romania cu un nou model de asistenta antreprenoriala. Vrem sa conectam la piata globala tehnologii inovative romanesti, folosind un model american de sprijin pentru comercializarea inovarii testat si aplicat cu succes in mai multe tari." – Dragos Pislaru, director general al Gea Strategy & Consulting si director de program RICAP, in cadrul Centrului Roman pentru Inovatie in Dezvoltare Locala .

Mai multe informatii vor fi disponibile in cadrul sesiunilor RICAP Innovation Info, ce se vor defasura in perioada 22-25 octombrie in Bucuresti, Cluj si Iasi.

RICAP este un parteneriat intre Centrul Roman pentru Inovatie in Dezvoltare Locala (CRIDL) si Institutul Larta din Los Angeles, SUA. Programul este finantat de Romanian-American Foundation (RAF), in cadrul programului Applied Research, Technological Innovation and Entrepreneurship (ARTIE), si implementat cu sprijinul Gea Strategy & Consulting.

Sursa foto: http://portal.larta.org/ricap

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri