Dupa prezentarea primului televizor de mari dimensiuni al carui ecran este curbat, in cadrul targului tehnologic IFA Berlin din luna septembrie a acestui an, LG Electronics, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume va incepe productia de display-uri cu ecran curbat destinate smartphone-urilor.

Producatorul sud-coreean planieste sa lanseze in luna noiembrie primele smartphone-uri cu ecrane curbate, urmarind in acest fel castigarea cotei de piata pe acest segment.
Reuters scrie ca LG va prezenta cel mai probabil un terminal cu o diagonala de 6 inch, caracterizat printr-o greutate scazuta si o constructie foarte subtire, fiind promovat ca primul display curbat din lume destinat telefoanelor inteligente.
Nici rivalii de la Samsung nu s-au lasat mai prejos si au prezentat inca de la inceputul anului un prototip de smartphone al carui ecran era curbat.
Cei doi giganti tehnologici mizeaza pe succesul acestor terminale, insa pana in prezent nu se stie pretul la care vor fi comercializate aceste produse.
Display-urile cu ecran curbat sunt deja disponibile pe televizoarele cu diagonale mari, unde Samsung si LG vand echipamente TV tip OLED cu preturi de 9.000 de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri