Apple, compania care a lansat pentru prima oara in mod oficial pe piata o tableta in anul 2010, va lansa saptamana viitoare, pe 22 octombrie o noua generatie de dispozitive mobile, surse din piata vehiculand posibilitatea ca gigantul american sa introduca doua noi modele de tablete, un iPad de 10 inch si unul “mini”, de 8 inch.

Dupa ce in prima parte a lunii septembrie Apple a prezentat noua generatie de smartphone-uri iPhone, producatorul american va lansa saptamana viitoare un iPad 5 si a doua generatie a mini-tabletei .
Despre iPad mini 2 Mashable scrie ca va incorpora de aceasta data o rezolutie Retina Display de 2048x1536, ceea ce va face ca noul dispozitiv sa ofere cea mai mare rezolutie de pe piata pe o tableta de 8 inch.
Viitorul iPad de 10 inch va aduce imbunatatiri atat din punct de vedere estetic cat si hardware. Noua generatie va fi mai usoara si mai subtire, va dispune de tehnologia de amprentare digitala denumita de Apple “Touch ID” si va oferi o camera foto de 8 MP, capabil asa filmeze in slow-motion, functie similara disponibila pe iPhone 5S.
Evenimentul de lansare a noilor iPad-uri va coincide cu lansarile programate atat de Nokia cat si de Microsoft, care vor prezenta nu mai putin de sase noi dispozitive, respectiv cea de-a doua generatie a tabletei Surface.
Cine va atrage oare mai mult atentia?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri