Furnizorul de servicii si solutii software EBS Romania, cu peste 600 de oameni in prezent, vrea sa recruteze cel putin 30 de oameni pana la finalul acestui an, a afirmat Daniel Metz, directorul general al companiei.

“Am reusit sa castigam anul acesta peste 170 de colegi noi. Ȋn continuare recrutam acolo unde exista cerere directa din piata. Plecam de la considerentul ca pana la sfarsitul acestui an, vom reusi sa atragem inca 30 de colegi pe zona productiva”, a explicat Metz.

EBS are in prezent peste 600 de angajati si colaboratori externi. Compania a angajat preponderent in domeniul tehnologiilor mobile (android, IOS), .NET, Java, PHP, Embedded si SAP, atat in zona AMS cat si cea de dezvoltare.

EBS Romania inregistrat in primele 9 luni ale acestui an acestui an o cifra de afaceri de 13 mil euro, in crestere cu 45,25%, fata de perioada similara a anului trecut.

“Trendul ascendent din anii anteriori ai companiei a continuat si in primele 9 luni ale acestui an. Estimam o crestere de 40% la nivel de an, ceea ce inseamna o cifra de afaceri de 17,8 mil. euro pentru 2013”, a mai spus m Romania.

Pe piata locala compania si-a marit portofoliul de clienti pe segmentul SAP, dar si pe segmentul Clarvision ERP. Printre noi clienti castigati se numara Kober, Osborn International, Thyssenkrupp Bilstein Compa, Carmeuse Holding, IRIS Service Ciuc, Electroarges si Cableteam.

De asemenea, la nivel international, EBS a castigat clienti precum Enoro, Stratent, Sulzer, Westhouse, Bluforce, Wenger, Teleconnect, SAP SMA sau Basycs.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri