Nokia, candva cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, da semne de revenire pe piata dupa ce gama de telefoane Lumia s-a bucurat constant in ultimele luni de un succes neasteptat, noteaza presa internationala.

O sursa apropiata situatiei a declarat cotidianului american WSJ ca vanzarile Nokia din ultimele trei luni au atins un nou nivel record, depasind pentru prima data pragul de 8 milioane de unitati comercializate intr-un singur trimestru.

In intervalul iulie-septembrie compania finlandeza, recent achzitionata de catre Microsoft in schimbul sumei de 5,4 miliarde de dolari, a reusit sa vanda cele mai multe modele Lumia de pana acum, dupa ce in T2 a comercializat 7,4 milioane de unitati, iar in T3 aferent anului trecut a vandut numai 2,9 milioane de unitati.

Spre comparatie, numai in primul weekend de la punerea in vanzare, iPhone 5S si iPhone 5C, cele doua modele de smartphone-uri lansate de Apple in luna septembrie au reusit sa obtina vanzari de peste 9 milioane de unitati.

Nokia va lansa in cursul zilei de 22 octobmbrie sase noi terminale mobile intr-un eveniment ce va avea loc in Abu Dhabi. Este de asteptat sa prezinte primul phablet si alte modele mid-range.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri