Furnizorul de echipamente de telecomunicatii Alcatel-Lucent Romania va angaja in jur de 300 de oameni in urmatorii doi ani, acestia urmand sa lucreze in principal pentru proiecte 4G si cercetare si dezvoltare, a declarat Florin Petolea, directorul general al Alcatel Romania, in cadrul ZF Digital.

In prezent compania are 1.300 de angajati in Romania, o mare parte dintre ei lucrand in centrul de cercetare si dezvoltare de la Timisoara.

„Previzionam sa crestem in principal in zona de 4G si R&D (n.red. cercetare si dezvoltare). Vom dezvolta mai ales operatiunile din Timisoara, dar vom angaja oameni si in Bucuresti”, a mai spus managerul.

Angajarile din Romania vin in contextul in care grupul francez renunta la 10.000 de oameni la nivel global.

Alcatel-Lucent este prezent pe piata locala din 1991. Florin Petolea a afirmat ca in acesti ani investitiile companiei au ajuns la un total de circa 400 de milioane de euro.

„Numai anul trecut am platit in jur de 15 milioane de euro contributii la asigurari sociale”, a mai spus seful furnizorului de echipamente telecom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri