Veniturile Bitdefender, cel mai important producator de securitate informatica de pe piata locala, vor creste anul acesta cu 25%, cel mai mare avans fiind insa pe zona de online, a declarat Florin Talpes, fondator si CEO al companiei, in cadrul ZF Digital.

„Cresterea pe online este de 40% anul acesta, iar online-ul inseamna in jur de 50% din veniturile noastre. Investitiile in marketing online sunt de 50-60%% din totalul bugetului de marketing. De exemplu, pui un leu in marketing si scoti 1,80-2 lei. Cel mai scump este sa castigi utiliatori noi pentru ca uneori investesti un leu si scoti mai putin. De asemenea, ne concentram pe piata nord-americana, pe toate palierele, si cea vest europeana, in special cea germana”, a mai spus Talpes.

Bitdefender are in jur de 500 de milioane de utilizatori la nivel global.

„Oricine are milioane de utilizatori, zeci de milioane sau mai mult, la un moment dat va gasi o cale de a monetiza. De aceea cea mai mare bataie este pe noi utilizatori. uneori vei folosi aplicatii free pentru a atrage noi clienti. Intrebarea pe are si-o pun toti acum este legata de ce fel de tip de monetizari apar”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri