Nexus 5, cel mai nou smartphone lansat pe piata pe 31 octombrie de catre Google, este deja disponibil in marile magazine online din Romania, la preturi ce pornesc de la 2.100 de lei.

UPDATE: Magazinele evoMAG.ro (1.999 lei), marketonline.ro (1.999 lei), cel.ro (1.999 lei) sau oktal.ro (1.999 lei) au inclus deja in oferta lor noul Nexus 5.

PCGarage.ro, retailer online patronat de catre omul de afaceri Marius Ghenea, comercializeaza noul smartphone la un pret de 2.099 de lei , versiunea pe negru, in timp ce magazinul online QuickMobile.ro vinde atat varianta pe alb a noului telefon cat si cea pe negru, la un pret de 2.199 de lei.
Contactati de wall-street.ro, reprezentantii PCGarage.ro au precizat ca in prezent sunt disponibile numai 5 bucati, variantele pe negru, de 16GB, urmand ca la inceputul saptamanii viitoare sa fie actualizat stocul cu produse, dar nu au oferit detalii legate de modelele care urmeaza sa fie aduse.
La randul lor, reprezentantii QuickMobile.ro au declarat ca livrarile vor incepe de luni, iar in stoc vor fi disponibile doar variantele de 16GB, atat pe alb cat si pe negru.
Marii retaileri online din Romania, printre care eMag.ro, Evomag.ro, Cel.ro, cat si Altex, Domo sau Flanco nu au inceput deocamdata comercializarea noului dispozitiv mobil.
Google a lansat pe 31 octombrie modelul Nexus 5, un smartphone cu un ecran de 5 inch si rezolutie Full HD, fiind primul dispozitiv mobil care ruleaza cel mai nou sistem de operare Andorid – 4.4 KitKat.
In ceea ce priveste carateristicile tehnice, noul Nexus 5 este propulsat de un procesor quad-core de 2,3 GHz, are o memorie RAM de 2GB si capacitate de stocare de 16, respectiv 32 GB.
Pe partea multimedia, noul smartphone beneficiaza de o camera foto de 8MP, care poate inregistra imagini video la rezolutie Full HD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri