Vodafone, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat o promotie de sarbatori pentru abonati, care aduce noi abonamente si telefoane la preturi mai mic.

Astfel, utilizatorii care incheie sau reinnoiesc abonamente care pornesc de la Easy 7 sau gama Smart primesc, bonus 2014 minute / SMS-uri nationale si 2014 MB trafic de date.

De asemenea, si noii abonati RED beneficiaza de un bonus de 2014 MB trafic de date, valabil timp de 12 luni.

Bonusul se acorda utilizatorilor care semneaza un contract pe o durata de doi ani si se consuma ulterior beneficiilor incluse in fiecare abonament, iar minutele se pot utiliza in orice retea nationala fixa si mobila. Clientii serviciilor de business care opteaza pentru un abonament tip consumer primesc acelasi bonus.

Cu programul Vodafone Familia, utilizatorii pot opta pentru doua noi abonamente: RED 15, care include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea, alaturi de 250 MB trafic de internet si 5GB spatiu de stocare in aplicatia Vodafone Cloud, si RED 20, care ofera aceleasi beneficii, precum si acces la telefoane la preturi speciale.

Pentru a avea acces la noile abonamente RED 15 sau RED 20, utilizatorii Vodafone Familia trebuie sa aiba cel putin doua abonamente RED. Astfel, acestia pot fie sa adauge unul dintre noile abonamente intr-un cont in care exista deja un contract RED, fie sa incheie doua noi contracte RED 15 sau RED 20.

Cu programul Vodafone Familia, clientii noi si existenti isi pot alege abonamentul potrivit si primesc beneficii suplimentare: convorbiri nelimitate in retea si mai mult trafic de date. Vodafone Familia se adreseaza tuturor membrilor unei familii si include, pe aceeasi factura, pachete cu preturi ce pornesc de la 9 euro.

Din 15 noiembrie si abonamentele RED 29 si RED 25 – versiune a aceluiasi abonament, fara achizitia unui telefon – ofera utilizatorilor viteze 4G de download, de pana la 75 Mbps.

Abonatii Vodafone beneficiaza, in cadrul noii oferte, de telefoane la preturi special.

Astfel, abonatii RED 20 pot opta pentru smartphone-ul Samsung GALAXY Trend, la un pret de 19 euro. Smartphone-ul dispune de un ecran de 4’’, o camera foto de 5 MP, si un procesor rapid, cu o viteza de 1GHz.

De asemenea, si abonatii RED 29 pot beneficia de doua smartphone-uri performante, la preturi de 1 euro: HTC Desire 500, un terminal subtire, elegant, cu un procesor Quad Core de 1.2 GHz, camera principala de 8 Mp ce dispune de inregistrare video HD si camera frontala performanta, precum si Nokia Lumia 625, compatibil cu reteaua 4G, cu sistem de operare Windows Phone 8 si ecran generos, de 4.7’’.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri