Operatorul telecom Cosmote a lansat pe piata locala smartphone-ul Cosmote Smart Xceed cu display HD Super AMOLED, procesor 1,5 GHz Quad Core, memorie interna de 16 Gb si o camera frontala de 5MP.

Smart Xceed are o grosime de 6,0 mm si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.2, Jellybean, in timp ce touchscreen-ul HD Super AMOLED de 4,8 inci, cu o rezolutie 1280x720 pixeli, are protectie Gorilla Glass. Terminalul are o camera foto de 8MP cu autofocus si flash LED, perfect pentru a face fotografii si apoi a le impartasi cu cei dragi prin intermediul retelelor sociale, e-mail-uri sau mesaje. In plus, smartphone-ul permite inregistrare video Full HD 1080p.

Smart Xceed este prevazut cu un player audio cu DTS si un amplificator de sunet Yamaha. De asemenea, terminalul este compatibil cu HD Voice.

Smart Xceed permite conectivitate Bluetooth 4.0, are 1GB de memorie RAM si o memorie interna de 16 GB. Smartphone-ul are o baterie Li-Ion 2000 mAh, GPS si 3G HSPA+ de pana la 21.6Mbps.

Noul terminal sub brandul Cosmote este disponibil in toate magazinele Cosmote si Germanos, cu un contract incheiat pe 2 ani, pentru 99 de lei cu abonamentul Cosmote Free XL. Astfel, pentru 45 euro/luna, clientii primesc minute nationale si internationale zona 1 si SMS-uri nationale nelimitate, minute in retea, SMS-uri in retea si minute in reteaua Romtelecom nelimitate, trafic de date nelimitat (viteza descreste dupa consumarea traficului recomandat). Abonamentul include, de asemenea, aplicatiile RadarMe, Dolce Mobile TV si Mireo Navigation.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri