Sony a anuntat ca vanzarile la nivel global pentru cea mai noua consola de jocuri PlayStation 4 (PS4) au depasit 2,1 milioane de unitati, in primele doua saptamani de la punerea spre vanzare, potrivit unui comunicat al producatorului japonez.

Lansata pe pietele europene, australiene si ale Americii Latine pe 29 noiembrie, consola de jocuri a reusit sa se vanda in peste 700.000 de unitati in primul weekend.
Noua consola de jocuri a prins insa ceva mai bine la americani. Sony a reusit ca in numai 24 de ore de la lansarea pe pietele din SUA si Canada, din 15 noiembrie, sa vanda consola de jocuri in peste un milion de unitati.
Nici Xbox One, consola de jocuri rivala dezvoltata de catre Microsoft, nu a scapat de interesul utilizatorilor. Gigantul american a vandut peste 1 milion de console Xbox One in mai putin de o zi de la lansarea pe piata in 13 tari si a depasit vanzarile inregistrate in prima zi de versiune precedenta, Xbox 360, marcand un nivel record pentru companie

Cand apare consola PS4 in Romania

Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) va lansa consola de jocuri PlayStation 4 (PS4) in Romania pe data de 29 ianuarie 2014. Noua generatie de console va fi comercializata la un pret incepand de la 1.799 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri