Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarat ca nu are dreptul sa detina un iPhone din ratiuni de securitate, subliniind ca fiicele sale adolescente sunt utilizatoare infocate ale telefonului multimedia produs de Apple, relateaza Mediafax, care citeaza AFP.

Barack Obama, care a dezvaluit in trecut ca are o tableta iPad produsa de firma Cupertino, a facut aceste declaratii in fata tinerilor adunati la Casa Alba.

"Din motive de securitate, eu nu sunt autorizat sa detin un iPhone. Nu stiu la cat se ridica facturile. Am observat ca Sasha si Dalia folosesc mult timp aceste telefoane", a explicat Obama.

Imediat dupa inceperea mandatului, Obama a obtinut prin mari eforturi dreptul de a pastra un telefon marca Blackberry, insa este vorba de un model special, modificat de Secret Service pentru a se evita localizarea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri