Sistec-SBsol isi lanseaza website-ul de prezentare a solutiei ERP Cogito, ce poate fi vizualizat la adresa: www.cogito-erp.ro.

Dezvoltat de specialistii Sistec-SBsol, pe baza unei experiente indelungate in consultanta de business si solutii software pentru afaceri, Cogito este o solutie ERP performanta, complexa si customizabila pentru managementul companiilor cu activitate de retail, distributie si logistica. Solutia a fost implementat la peste 40 de companii din Romania, din domenii diverse de activitate, fiind folosit in prezent de peste 2 500 de utilizatori.

Printre clientii Cogito se numara: Diverta, Office Express, TCE, Mobishop etc.

Sistec-SBsol, divizia de solutii IT a RTC Holding, impreuna cu Microsoft Romania, au lansat in mod oficial Vineri, 16 iunie, COGITO 3 - a treia generatie din setul de aplicatii de gestiune a resurselor organizatiei.
Deasfasurat la CrownePlaza, evenimentul a adunat la un loc peste 50 de manageri de firme si directori IT din retail si distributie.

Comunicarea online este unul dintre principalele elemente in strategia de marketing a Sistec-SBsol. Website-ul Cogito are o interfata prietenoasa si vine in intampinarea nevoii de informare atat a clientilor Sistec-SBsol cat si a firmelor intersate sa afle rapid si eficient mai multe informatii despre solutie si cum poate aceasta sa le imbunatateasca activitatea.

Pe langa sectiunile de baza, Ce aduce nou Cogito, Servicii si Conditii de Implementare, website-ul urmareste sa puna la dispozitia vizitatorilor informatii utile, precum Ce este un sistem ERP si care sunt Avantajele implementarii unui astfel de sistem, dar si ce anume trebuie sa urmareasca un manager atunci cand este pus in situatia de a alege o solutie de tip ERP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri