CNADNR reia licitatia pentru primul tronson al centurii Brasov, cu o lungime de 7,29 kilometri, lucrarile de constructie avand o valoare estimata cuprinsa intre 109,5 milioane lei (24,4 milioane euro) si 117,4 milioane lei (26,1 milioane euro), inclusiv TVA.

In martie 2012, CNADNR a semnat cu Alpine Bau un contract pentru constructia lotului I al centurii, acordul fiind reziliat in iulie 2013, din cauza intrarii in insolventa a constructorului austriac. Stadiul fizic al lucrarilor la momentul rezilierii contractului era de 56%.

Contractul pentru finalizarea tronsonului I, DN1-DN11, are o valoare estimata de 88,35 milioane lei fara TVA, care se vor raporta ofertantii pentru elaborarea propunerii financiare. Pentru achizitia ulterioara de lucrari similare este prevazuta suma de 6,3 milioane lei, fara TVA, relateaza Mediafax.

Termenul pentru finalizarea contractului va fi de trei ani de la data atribuirii, potrivit anuntului de participare al CNADNR.

Lucrarile, finantate cu fonduri europene si bani de la buget, vor fi atribuite prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 februarie.

Tronsonul III al soselei de centura Brasov a fost deschis circulatiei la inceputul lunii decembrie. In cazul tronsonului II, lucrarile sunt estimate la 146,5 milioane lei, inclusiv TVA, iar termenul pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 februarie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri