Furnizorul de solutii software de business Entersoft Romania anunta o crestere cu 80% a cifrei de afaceri in 2013 fata de 2012, ajungand la venituri anuale de aproximativ 630.000 de euro.

Cresterea a fost determinata in principal de proiectele complexe, integrate (ERP cu CRM, ERP cu Mobile sau ERP cu CRM si Mobile), implementate pe tot parcursul anului 2013, precum cele de la JTI Romania, Grupul Editorial Litera, Heveco si Interallis Chemicals. O contributie importanta a avut-o si dezvoltarea retelei de parteneri Entersoft, acestia implementand in tara solutiile Entersoft Business Suite si Entersoft Expert la companii din zona de distributie si servicii.

Adaugarea de noi functionalitati in cadrul platformei Entersoft (cum ar fi administrarea conturilor de Facebook si Twitter direct din interfata solutiei Entersoft Social CRM) precum si lansarea de versiuni noi pentru aplicatiile Entersoft Mobile, compatibile acum cu cel mai nou sistem de operare Apple iOS, au fost factori care au contribuit la adoptarea solutiilor si cresterea productivitatii clientilor cu pana la 25%, conform companiei.

Principalii concurenti ai Entersoft sunt Siveco, TotalSoft sau Softwin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri