Lucian Anghel, fondatorul companiei de property si facility management BSS, si Dan Mocanu, cel care a pus bazele firmei de training Aperio, au lansat de curand Timepal, o platforma prin care angajatii din marile cladiri de birouri pot comanda produse si servicii prin care isi pot salva pana la 30 de ore pe luna.

Pentru ca si-au dat seama de aceasta oportunitate de business doi antreprenori, unul din domeniul imobiliarelor si unul din cel al resurselor umane, au lansat Timepal, un site care se adreseaza celor care lucreaza in marile cladiri de birouri prin care salariatii isi pot face cumparaturile, pot sa isi duca masina ori hainele la spalatorie cu ajutorul unui “concierge”.

“Eu sunt prins intre drumuri, nu am timp si am vrut sa imi rezolv treburile zilnice cu cateva clickuri cu ajutorul unor oameni in care sa am incredere. Aceste lucruri zilnice imi iau foarte mult din timpul liber. Noi am facut un calcul ca ar fi vorba de o economie de timp de 30 de ore pe luna prin folosirea platformei”, explica Dan Mocanu (foto stanga), fondator si director general al platformei Timepal.

Investitia de pana acum a fost de circa 200.000 de euro, banii fiind alocati in special pentru realizarea platformei si certificarea furnizorilor. Site-ul se adreseaza angajatilor din cladirile de birouri cu peste 500 de oameni, pentru ca fiind accesibila doar acestora platforma isi poate asigura profitabilitatea.

Angajatii au acces la servicii precum cumparaturi, servicii de curatare a hainelor, de intretinere a autovehiculului, cursuri de condus defensiv, comenzi de cadouri si flori, masaj.

Practic, un salariat trebuie sa se inscrie pe platforma si sa mentioneze de ce fel de serviciu are nevoie. In cazul in care vrea sa isi duca hainele ori masina la spalatorie cineva la va prelua, iar apoi i le va readuce proprietatorului. Daca vrea sa faca cumparaturi, un angajat aflat la receptia cladirii preia marfa, iar un alt angajat livreaza produsele in cladire.

Afla mai multe din textul: Doi antreprenori vor sa iti ofere timp liber si sa faca milioane de euro dintr-un serviciu gratuit

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri