Schimbari in managementul Xerox Romania. Mihai Codreanu si Radu Ghionaru au fost promovati in board-ul Xerox, in pozitiile de marketing & graphic communications director, respectiv customer services operations director. De asemenea, Francisca Lebrun, care face parte de 7 ani deja din board-ul Xerox Romania, devine general market operations business director.

In noul sau rol, Mihai Codreanu (foto) va coordona operatiunile Xerox Romania de vanzari de echipamente high end (echipamente de productie), de format mare, pentru zona de arta grafica (plottere) si va superviza in continuare activitatile de marketing si comunicare.
Anterior, el a ocupat pozitia de strategic alliances & services marketing manager. Mihai Codreanu s-a alaturat echipei Xerox in anul 2005 si de atunci a detinut diverse pozitii cheie la nivel national si de regiune, in vanzari, dezvoltare de servicii, consultanta IT si marketing. In 2012 a fost numit technology sales operations manager la nivel de regiune CEE (Europa Centrala si de Est), Israel, Turcia si Tarile Baltice, iar intre 2010 si 2012, a fost industry marketing manager pentru Europa Centrala, Israel & Turcia (CIT).
Radu Ghionaru va coordona din noua sa pozitie operatiunile de customer service, supervizand intreaga paleta de servicii post-vanzare. El a ocupat anterior functia de director service parteneri. Ghionaru s-a alaturat echipei Xerox Romania in 1999 pe pozitia de inginer de sistem, iar de atunci a ocupat mai multe functii cheie in cadrul companiei: director tehnic service (2008-2012), director suport tehnic (2004-2008) si specialist tehnic national intre 2002 si 2004.
Din noua sa functie, Francisca Lebrun va conduce operatiunile de vanzari indirecte ale Xerox Romania pentru echipamente si servicii, desfasurate prin reteaua de parteneri strategici. Lebrun are o experienta de peste 12 ani in echipa Xerox Romania si a detinut mai multe functii cheie la nivel national si regional. Intre 2000 si 2004 a ocupat functia de logistics manager, iar intre 2004 si 2007 a fost regional logistics manager, iar ulterior a devenit customer service operations director.

Xerox Romania este subsidiara companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de peste 45 de ani. Compania ofera servicii de management al documentelor. Alaturi de cei 5 distribuitori, 30 de parteneri strategici si peste 500 de reselleri autorizati, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrare a documentelor.

Principalii concurenti ai Xerox sunt HP, Epson, Brother sau Konica Minolta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri