Elicopterul s-a schimbat prea putin de cand a intrat in uzul omenirii, dar asta nu va mai persista pentru mult timp. Desi este in lucru de multi ani un proiect nou de eclicopter, acum exista mari sanse ca acesta sa devina standard in viitor si este mai rapid si mai eficient decat cel din prezent.

Elicopterul a schimbat transporturile pe distante scurte, a schimbat operatiunile de salvare si a schimbat razboiul, dar acum e cazul ca elicopterul in sine sa se schimbe. In 1973 a aparut S-69 Advanced Blade Concept, un proiect care avea mai tarziu sa genereze Sikorsky X2 care decola in 2008 pentru prima data. Spre deosebire de actualul model, X2 foloseste trei elice, doua pentru stabilizare si una pentru propulsie, scrie BoldRide, preluat de Yahoo! News.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri