Stefan Slavnicu (36 de ani) este din februarie noul director tehnic al Orange Romania, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, el inlocuind-o pe Madalina Suceveanu, cea care a parasit compania in toamna anului trecut pentru o functie internationala.

El va avea ca obiective asigurarea implementarii corecte a strategiilor si politicilor tehnice, asigurand calitatea retelei si sustinand strategia generala a companiei.

Slavnicu lucreaza de 14 ani in cadrul operatorului, el avansand de la functia de specialist in retea la cea de manager de extindere a retelei in 2011.

De-a lungul anilor el s-a ocupat de strategia tehnica pentru serviciile de voce si date mobile, de coordonarea echipei tehnice implicate in obtinerea licentelor si pregatirea retelei pentru noile tehnologii.

Stefan Slavnicu a absolvit un program EMBA in cadrul Maastricht School of Management din Olanda, precum si un program de doctorat in Telecomunicatii in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti. Este casatorit si are doi copii, iar printre pasiunile sale se numara muzica, lectura si baschetul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri