Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, introduce patru extraoptiuni, din care trei ofera trafic nelimitat in aplicatia WhatsApp.

„Prin acest portofoliu care include mai mult trafic de date si mai multe minute in retelele nationale, comunicare nelimitata in retea si catre Romtelecom, trafic nelimitat in aplicatia WhatsApp, clientii au o libertate extinsa sa isi impartaseasca experientele in timp real dincolo de granite, indiferent de reteaua sau de tara in care locuiesc”, a spus Mathias Hanel (foto), director comercial pentru segmentul residential in cadrul Cosmote si Romtelecom.

Noul portofoliu prepaid include patru extraoptiuni pentru cartelele Cosmote Vibe, cu preturi intre 5 euro si 10 euro.

Astfel, clientii au disponibile pachete compuse din 3.000 minute in retea, 3.000 minute catre Romtelecom, nelimitat SMS-uri in retea, 120 minute/SMS-uri nationale si 50 MB trafic de date pana la pachete care contin nelimitat minute in retea si catre Romtelecom, nelimitat SMSuri in retea/nationale, 200 minute nationale/internationale, 800 MB trafic de date si acces nelimitat in cadrul aplicatiei WhatsApp.

In perioada promotionala 27 februarie – 10 martie, clientii pot primi un bonus (denumit Share) la extraoptiunile Play Free S – Play Free XL Astfel, utilizatorii mai pot primi 125 de minute/SMS-uri nationale, pana la 125 minute nationale si internationale fix si mobil.

Pentru extraoptiunile Play Free S si Play Free M, clientii care vor servicii de voce nelimitate in retea, au la dispozitie add-on-ul Nelimitat, pentru 1 euro credit/luna.

Cosmote Romania este al treilea operator telecom de pe piata locala cu aproximativ 6,1 milioane de clienti la finalul lui septembrie2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri