Cristina Negraru3 Martie 2014 in IT & C

Marian Alecsiu, F64 Studio: Vrem sa crestem cu 10% anul acesta


Marian Alecsiu, F64 Studio: Vrem sa crestem cu 10% anul acesta

F64 Studio, cel mai mare retailer local de produse foto video, ar putea ajunge anul acesta la afacri de circa 97 milioane de lei (21,5 mil. euro), mai mult cu 10% comparativ cu anul trecut, a declarat pentru wall-street.ro, Marian Alecsiu, director general si cofondator al companiei.

Marian Alecsiu va fi speaker alaturi de reprezentantii altor magazine online la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital, care va avea loc pe 2-3 aprilie, la Brasov.

Anul trecut retailerul a avut o cifra de afaceri de 88 de milioane de lei (19,9 mil. euro), in crestere cu 7% fata de 2012.

Managerul isi doreste ca anul acesta compania sa isi mareasca businessul cu circa 10% urmand sa ajunga astfel la aproximativ 97 de milioane de lei (21,5 mil. euro).

Citeste si:

De asemenea, vanzarile pe internet ar trebui sa depaseasca jumatate din comenzile totale.

„Anul trecut aproape 45% din vanzari au fost generate de comenzile online, in timp ce in 2012 ponderea vanzarilor pe internet a fost sub 40%. Trendul este clar ascendent in online atat in Bucuresti, cat si in provincie”, a explicat Alecsiu.

Afla mai multe din textul: Marian Alecsiu, F64 Studio: Vrem ca vanzarile online sa depaseasca 50% din business anul acesta

Alecsiu, F64: Vrem ca vanzarile online sa depaseasca 50% anul acesta

Alecsiu, F64: Vrem ca vanzarile online sa depaseasca 50% anul acesta

Recomandare Clientii Orange primesc internet gratuit pentru actualizarea software-ului
Citeste si

mai multe articole din IT & C