Pe Internet circula de cateva zile un clip video in care sunt evidentiate principalele noutati pe care le aduce succesorul HTC One.

Din primele imagini aparute, smartphone-ul, care urmeaza sa fie prezentat pe 25 martie, ar urma sa beneficieze de o diagonala mai mare, de un corp metalic tip uni-body, iar surpriza ar urma sa tina de camera foto care va fi una dubla, care ar urma sa faciliteze pozele in lumina scazuta.

La prima vedere nu sunt schimbari majore. Daca noul Galaxy S5, lansat de Samsung saptamana trecuta, a adus o functie de protectie impotriva apei si prafului, despre viitoarea generatie a HTC One nu s-a precizat nimic legat de aceasta caracteristica. Nici despre o eventuala functie de amprentare digitala nu au aparut informatii.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale viitorului gadget, cel mai probabil smartphone-ul va incorpora un procesor de ultima generatie, o memorie RAM de 2GB, conexiune rapida la Internet si va rula cel mai nou sistem de operare Android dezvoltat de catre Google.

Din moment ce HTC si-a retras participatia din cadrul Beats by Dr. Dre, cel mai probabil viitorul smartphone nu va mai beneficia de sunet de o calitate imbunatatita.

Sursa foto: captura YouTube.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri