Samsung Electronics Romania l-a numit pe Victor Armaselu in functia de director al diviziei Consumer Electronics din cadrul companiei.

Pana in prezent, Victor Armaselu (43 de ani) a coordonat Departamentul de produse Audio-Video al Samsung Electronics Romania. In luna februarie, acesta a acceptat provocarea de a se ocupa de dezvoltarea departamentului Consumer Electronics, conducand acum activitatea Departamentelor Audio-Video, Aparatura Electrocasnica si IT.

Inainte de a se alatura echipei Samsung Electronics Romania, Victor Armaselu si-a dezvoltat expertiza in domeniile: vanzari si distributie, key accounts management, trade marketing si managementul relatiilor cu clientii, ocupand cu succes functii comerciale de top management si antreprenoriat in diferite industrii, printre care Chemicals B2B – manager regional Loctite in cadrul Henkel Romania, Automotive – director corporate sales la Importatorul Volvo Cars, FMGC – director vanzari, director trade marketing, vicepresedinte vanzari, distributie si trade marketing in cadrul SABMiller (Ursus Breweries), dar si un parcurs antreprenorial pentru o companie de consultanta manageriala.

Victor Armaselu este absolvent al Universitatii Maritime Constanta (inginerie electro-mecanica), detinator al unui E-MBA al Universitatii Kennesaw (Atlanta, SUA), certificat PMP de catre Project Management Institute (Philadelphia, USA) si Lean Six Sigma de catre IASSC (Phoenix, USA).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri