Cluj Innovation City, proiect demarat in vara anului 2012 sub titulatura Cluj Silicon Valley, ca unul dintre cei opt poli de dezvoltare ai Romaniei, incepe sa prinda contur si sa atraga atentia investitorilor straini, atat din Europa, dar si de pe alte continente.

Proiectul a demarat la initiativa clusterului Cluj IT, o asociere de companii de IT, autoritati locale si mediul academic, fiind un concept derivat din initiativa Departamentului pentru Mediu de Afaceri din Ministerul Economiei, condus la acea vreme de Lucian Isar.

Clusterul IT include peste 30 de companii tehnologice cu un business cumulat de peste 100 de milioane de euro si va concentra cea mai mare parte a firmelor de profil din regiune, in vederea dezvoltarii de proiecte si tehnologii inovative in domeniul IT.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri