Avangate, jucator pe piata de solutii eCommerce pentru producatorii de software, SaaS si servicii cloud, anunta disponibilitatea a 17 noi pozitii in echipa sa. Compania isi doreste sa finalizeze selectia candidatilor pana la sfarsitul acestei luni.

In prezent, Avangate numara 170 de angajati in birourile din Romania, Statele Unite, Olanda si Taiwan, 75% dintre acestia fiind in Bucuresti. In 2014, Avangate intentioneaza sa isi mareasca echipa cu aproximativ 35%.

Pozitiile deschise in cadrul companiei sunt in principal din zona tehnica (dezvoltator software, project manager, product manager), cautandu-se candidati si pentru departamentele de marketing, vanzari, suport clienti si financiar. Dezvoltatorii trebuie sa aiba minimum 3-4 ani de experienta, in posturile operationale sau de marketing fiind asteptati si candidati aflati la inceput de cariera.

“Avangate a crescut cu aproximativ 50-60% in fiecare an, iar lucrul in cadrul companiei se ghideaza dupa trei factori importanti: expertiza, pasiune si deschidere spre nou. Apreciem implicarea in proiecte intre departamentale, incurajam initiativa, lucrul in echipa si dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri”, mentioneaza Madalina Teodorescu, HR senior director in cadrul Avangate.

Rata de fluctuaie a personalului a fost in ultimul an in linie cu trendul pietei de IT. „Suntem o companie cu proiecte internationale si ambitii mari, cu provocari continue ce sutin dezvoltarea angajatilor si un mediu de lucru placut, alaturi de o echipa foarte pasionata. Majoritatea celor care parasesc compania aleg fie calea antreprenoriatului sau se relocheaza in alte tari”, continua Madalina Teodorescu.

In 2013, compania s-a implicat activ in dezvoltarea comunitatii de dezvoltatori si start-up-uri din Romania prin demararea unor sesiuni educationale precum: Avangate Tech Sessions si Avangate Biz Sessions. „Pregatirea noastra este una cat se poate de minutioasa si workshop-urile gandite sunt un exemplu excelent de dedicare din partea specialistilor nostri”, explica Madalina Teodorescu.

Compania ofera angajatilor programe de dezvoltare si perfectionare precum: Unit Testing, Agile pentru echipe, Product Marketing, Scrum Master, Leadership, Coaching, programe de instruire online de renume international pentru teme cum ar fi Technical Writing sau Typography, cat si sansa participarii la diverse conferinte si training-uri internationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri