Prima oferta pentru achizitia unui pachet de actiuni in Elefant.ro, cel mai mare retailer online de carte de pe piata locala si repozitionat in ultima perioada ca un mall al familiei, a fost primita anul trecut de catre Fribourg Investments, fondul de investitii care detine site-ul, a declarat pentru wall-street.ro, Ion Sturza, fondator si presedinte al fondului.

Dan Vidrascu, CEO al Elefant.ro, si Alen Todorov, director de achizitie & conversie al Elefant.ro, vor fi speakeri la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital, care va avea loc pe 2-3 aprilie, la Brasov.

Cei care isi doreau sa cumpere site-ul erau un grup de antreprenori romani interesati de achizitia a 20% din Elefant.ro.

Elefant.ro era evaluat intre 1,7 si dublul cifrei de afaceri pe 2013, adica la aproape 13 milioane de euro.

„Nu am vandut pentru ca mai avem unde creste. In 2014 vrem sa ajungem la o cifra de afaceri de 16 milioane de euro, din care cartile sa insemne jumatate din business, iar restul alte categorii. De asemenea, vrem sa ajungem sa crestem de la 300.000 de clienti la jumatate de milion”, a mai spus Ion Sturza.

Afla mai multe din textul: Elefant.ro incepe sa vanda cosmetice si produse pentru copii. Retailerul se extinde in Moldova

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri