Vincent Sabot a fost numit in functia de Chief Executive Officer al New Frontier Solutions GmbH, incepand cu 1 februarie 2014. New Frontier Solutions face parte din New Frontier Group, lider pe piata de IT&C din Europa Centrala i de Est, avand subsidiare in 17 tari, printre care si Romsys, in Romania.

In calitate de CEO al New Frontier Solutions, Vincent Sabot face parte din echipa de conducere a New Frontier Group si va fi responsabil cu coordonarea afacerilor companiei in domeniul solutiilor de business pentru Europa Centrala si de Est, Rusia, Polonia si Turcia.

Inaintea acestei functii, Vincent Sabot a fost Chief Operating Officer (COO) si Managing Director in cadrul Siemens Convergence Creators, o companie detinuta de Siemens. In diferitele functii ocupate anterior acesteia, absolventul Universitatii ENSEEIHT din Toulouse s-a ocupat, printre altele, de conducerea diviziei Portfolio & Business Development Service Industry in cadrul Siemens IT Solutions & Services, gestionarea echipei din divizia Managed Services a Nokia Siemens Networks si a fost CEO al Siemens Networks in Maroc. Vincent Sabot si-a inceput cariera in 1996 la Alcatel, unde a ocupat diferite functii pana in 2005.

Numirea lui Vincent Sabot la conducerea New Frontier Solutions va avea o influenta pozitiva asupra tuturor companiilor din grup, inclusiv Romsys, experienta sa internationala si cunostintele in domeniu venind in sprijinul digitalizarii solutiilor dezvoltate si implementate de acestea.

„Sunt fericit sa il avem alaturi de noi, in echipa New Frontier, pe Vincent. Prin know-how-ul sau extensiv in domeniul IT, precum si prin experienta sa indelungata in industrie, aduce o valoare adaugata echipei noastre de management”, a spus Horatiu Berdila, CEO Romsys.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri