Compania romaneasca Synergizer Business Solutions si compania germna CAS CRM introduc pe piata romaneasca o aplicatie xRM/CRM (Any/Customer Relashionship Management – management al relatiei cu clientii) dedicata IMM-urilor, prin care vizeaza venituri de pana la 200.000 euro in 2014.

Practic, aplicatia poate contine toate datele despre clienti (sediu, date personale, ofertele care le-au fost prezentante) care pot fi vizualizate atat de manageri, cat si de toti agentii de vanzari ai companiei care o folosesc, si ofera un raport al intalnirii cu fiecare client. Noua solutie CRM poate fi folosita pe toate tipurile de dispozitive, de la calculator, laptop, tableta, smartphone pana la smartwatch, indiferent de sistemul de operare (iOS, Windows, Android).

Directorul general al Synergizer Business Solutions, Andrei Zincenco, se astepta ca noua aplicatie sa fie cumparata de cel putin 20 de companii in care sa fie folosita de 4-5 angajati si sa aduca venituri de 150.000-200.000 euro in acest an. Investitia in realizarea aplicatiei CRM a fost de 20.000 euro, iar pretul minim de inchiriere este de 10-15 euro pe luna, cu solutii minime. In functie de cerintele clientilor, pretul va creste semnificativ, a completat Zincenco.

Noua solutie CRM devine un produs principal pentru Synergizer, in condiile in care piata de CRM este la inceput in Romania. Aplicatia a fost lansata in cadrul evenimentului Marketing & Sales Forum, dedicat specialistilor din marketing, vanzari si suport.

Aplicatia software CRM, existenta de 30 de ani pe piata vest-europeana, este prezenta in 30 de tari in Europa, Africa si America de Sud, cu peste 7.500 de clienti in intreaga lume si aproximativ 200.000 de utilizatori inregistrati.

Synergizer Business Solutions este o companie specializata in implementarea de solutii de business pentru companii din diverse industrii.

CAS CRM, companie membra a grupului CAS Software AG din Germania, ofera solutii CRM/xRM pentru companii mici si mijlocii din 1986.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri