Hackerii continua sa caute noi vulnerabilitati de securitate ale telefoanelor inteligente, tinte devenite atractive din cauza implicarii lor active in zona tranzactiilor online.

Cea mai recenta amenintare de acest fel speculeaza o functionalitate cu care este dotat orice dispozitiv mobil, smartphone sau tableta, care cauta posibilitatea de a se conecta la internet prin intermediul unei retele wi-fi.

Aplicatia dezvoltata de hackeri - Snoopy - este instalata pe o drona care, in survol, scaneaza, identificand dispozitivele mobile din zona care cauta una din conexiunile wi-fi prin care s-a mai conectat la internet, de genul free hot-spot.

Citeste articolul integral pe Jurnalul.ro.

Sursa foto: Drona/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri