HTC, unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri din lume, a lansat modelul HTC One M8, succesorul unuia dintre cele mai de succes telefoane inteligente lansate in cursul anului trecut.

Noul telefon, disponibil pe culoarea Gunmetal Gray, include o noua versiune a interfetei HTC Sense 6, beneficiaza de o functie Smart Sensor Hub solutie care anticipeaza actiunile utilizatorului si foloseste functia de control Motion Launch pentru a simplificarea interactiunii cu telefonul.

HTC One M8 vine cu o diagonala mai mare decat a predecesorului sau, de 5 inch si rezlutie Full HD, dispune de un procesor quad-core de 2,3 GHz si suporta 4G. In ceea ce priveste sistemul de operare, noul telefon ruleaza Google Andrid KitKat 4.4.

Camera foto, o inovatie in domeniu

HTC a introdus pentru prima data pe un telefon tehnologia Duo Camera, capabila sa ofere imagini mai clare in conditii de lumina scazuta, cel putin asa reiese din datele reprezentantilor companiei taiwaneze. Camera foto Ultrapixel are o rezolutie de 4MP, in timp ce camera frontala are 5 MP, fata de modelul de anul trecut care incorpora o camera frontala de 2 MP.

Noul HTC One (M8) integreaza de asemenea modul Slow Motion, care permite realizarea de clipuri video filmate cu incetinitorul si editarea ulterioara a acestora din punct de vedere al vitezei de derulare.

Telefonul va beneficia in continuare de functii pe care le-a avut si modelul lansat anul trecut, insa o noutate este reprezentata de functia Ultra Power Saving Mode, intalnita si oarecum similara cu cea disponibila pe noul Samsung Galaxy S5.

Potrivit reprezentantilor HTC, noul model de telefon are o baterie care ofera o durata de viata cu 40% mai mare, cu o capacitate de 2.600 mAh. Modul clasic de economisire a energie ofera timpi suplimentari de functionare, modul extrem de economisire a energiei permite o noua extindere a autonomiei. Incarcata la maxim, bateria va oferi putere de functionare pentru 14 zile, timp in care pot fi preluate apeluri, mesaje text si e-mail-uri. Modul de salvare energie poate fi activat manual sau automat si furnizeaza timpi aditionali de stand-by – 60 ore in plus pentru baterie 20%, 30 ore in plus pentru baterie 10%, 15 ore in plus pentru 5% baterie, functie care scapa utilizatorii de stresul de a ramane fara baterie la telefon.

Fara senzor de amprentare digitala si nici rezistent la apa

Spre deosebire de iPhone 5S si Galaxy S5, ambele cu senzori de amprentare digitala sau varful de gama al Samsung si Sony Xperia Z2, noul HTC One M8 nu va beneficia de cele doua functii insa va dispune de un sistem audio mai performant decat modelul anterior, chiar daca HTC a renuntat la parteneriatul cu Beats by Dr. Dre.

Noul HTC One (M8) va fi disponibil la nivel mondial in variantele Gunmetal Gray, Glacial Silver si Amber Gold in retelele a 230 de operatori, incepand de azi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri