Orange Romania lanseaza luni reteaua 4G in peste 1000 de localitati din tara si se adreseaza clientilor din zonele acoperite 4G cu o oferta dedicata pentru serviciile de Internet. Afla de ce anume ai nevoie pentru a accesa Internetul la viteze 4G si cat costa abonamentele.

Dupa ce in urma cu o saptamana anunta includerea traficului de internet 3G+, cu viteze medii reale incepand de la 6,5 Mbps, in toate abonamentele sale, Orange lanseaza astazi optiuni noi, care le ofera clientilor trafic de internet suplimentar si viteze medii reale marite, de pana la 60 Mbps. Cu abonamentul Pantera, clientii au acces la internet 4G cu viteze medii reale de 30 Mbps si pot folosi acelasi trafic inclus in abonament in tara, pe un al doilea dispozitiv (tableta sau modem), si in roaming, fara o taxa suplimentara. Din aceasta vara, ei vor putea naviga pe internet la viteze 4G chiar si cand vor calatori in alte tari.

Clientii cu telefoane compatibile au posibilitatea sa testeze gratuit serviciul de internet la viteze 4G timp de 3 luni. Orange are in portofoliu 21 de modele de terminale 4G iar cei care doresc sa isi schimbe telefonul compatibil 3G cu unul 4G primesc o reducere de 50 de euro prin programul buy-back.

Clientilor cu abonament Pantera, Orange le ofera posibilitatea sa opteze pentru o tableta la pret subventionat la semnarea contractului, in locul unui smartphone. De exemplu, acestia pot achizitiona tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 4G la pretul de 149 euro impreuna cu abonamentul Pantera 31 pe o perioada de 2 ani.

Cei care acceseaza internetul de pe laptop pot alege modemul Wi-Fi, Air Net 4G E5776, disponibil la 49 de euro impreuna cu abonamentul Colibri 16 pe 2 ani.

De ce au nevoie clientii pentru a folosi internetul 4G

Pe langa acoperire, pentru a accesa internetul 4G clientii au nevoie de o cartela SIM 4G, pe care o pot obtine gratuit in magazin, de un dispozitiv 4G si de un abonament sau o optiune dedicata. In Orange shop, cei care au nevoie de asistenta pentru familiarizarea cu functiile dispozitivelor lor 4G, pentru setari sau pentru conectarea modemului sau routerului 4G la laptop pot fi asistati de catre un Orange Expert.

De astazi, clientii din Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Iasi si Timisoara pot testa serviciile de internet 4G+, care ofera viteze teoretice de pana la 300 Mbps pentru download. Serviciul va fi disponibil comercial imediat ce pe piata vor fi lansate dispozitive compatibile cu aceasta tehnologie.

Preturile 4G pornesc de la 15 euro/luna si ajung pana la 25 euro/luna.

Principalii concurenti ai Orange Romania sunt Vodafone, Cosmote, precum si Romtelecom, UPC si RCS&RDS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri