Organismul de reglementare al medicamentelor si al mancarurilor din SUA va impune primele reguli federale asupra tigarilor electronice, interzicand, la peste un an distanta de UE, comercializarea device-urilor catre tinerii sub 18 ani, scrie WSJ.

Cu toate acestea, organismul de reglementare nu va interzice reclamele la aceste tigari si nici comercializarea online a produselor sau folosirea de arome in ele. Folosirea aromelor este interzisa la nivelul UE.

Producatorii vor fi obligati sa faca publice chimicalele folosite in device-uri si nu vor avea voie sa distribuie mostre gratuite. Vor fi incluse de asemenea avertismente privind faptul ca nicotina provoaca dependenta.

In SUA, piata tigarilor electronice va ajunge acest an la circa 2 miliarde de dolari. Intreaga piata a tutunului se ridica la circa 100 de miliarde de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri