Orange, liderul telecomunicatiilor mobile din Romania, lanseaza optiunea apeluri in grup, adresata clientilor business care utilizeaza abonamentele Business Flexibil, cu minute incluse, Flexibil, abonamentul 3G si abonamentul de 4 USD.

Gratie optiunii apeluri in grup, clientii vor comunica mai eficient cu angajatii, la un tarif special de 0,04 USD/minut pentru toate apelurile catre numerele de telefon Orange care apartin companiei lor.

In plus, clientii Orange pot alege pana la 4 numere favorite Orange PrePay, care vor putea fi apelate la acelasi tarif special de 0,04 USD/minut de catre orice abonat Orange din companie care are optiunea apeluri in grup activata.

Costul optiunii apeluri in grup este de 4 USD/luna. Daca la aceasta optiune se doreste si adaugarea de numere PrePay favorite, la taxa lunara se adauga 2 USD pentru doua numere PrePay, respectiv 4 USD pentru patru numere PrePay.

Avand in vedere mediul concurential si faptul ca in mai putin de 6 luni vom intra in Uniunea Europeana, optimizarea costurilor de comunicare este mai mult decat necesara pentru orice firma. In acest context, Orange a conceput o serie de pachete speciale pentru companiile mici si mijlocii ce ofera flexibilitate totala, un bun control al costurilor si o multitudine de beneficii prin programul Business Plus. In acest an am lansat si o serie de optiuni speciale pentru clientii business, cum ar fi optiunea 5 numere favorite Orange oricand, optiunea minute flexibile si acum aceasta optiune de apeluri in grup. Tot in acest an pe site-ul companiei a fost introdusa o noua sectiune dedicata clientilor business., a declarat Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri