LG Electronics, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume si un nume care creste pe zona productiei de smartphone-uri, va lansa varful de gama G3 la finalul lunii, intr-un eveniment ce va avea lor in data de 27 mai, scrie presa internationala.

Lansarea LG G3 va fi de fapt un dublu eveniment, pe 27 mai urmand sa aiba loc prezentarea oficiala in San Francisco, New York si Londra, iar pe 29 mai in Seul, Singapore si Istanbul.

Cele mai noi zvonuri din industrie sustin ca LG G3 va avea un ecran cu o diagonala de 5,5 inch si rezolutie 2K (2560x1440 pixeli), un procesor quad-core de ultima generatie, o memorie RAM de 2GB si capacitate de stocare interna de 32GB. Interesant este ca noul LG G3 va avea o carcasa cu certificare IPX7, similara celei folosite pe Samsung Galaxy S5, care protejeaza smartphone-ul de praf si contactul cu apa.

Pana in acest moment au fost lansate pe piata varfurile de gama ale Sony (Xperia Z2), Samsung (Galaxy S5) si HTC (One M8), iar foarte asteptat va fi si viitorul iPhone, care cel mai probabil va fi lansat in toamna acestui an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri