Google Glass, ochelarii IT ai gigantului american, pot fi achizitionati de oricine locuieste in SUA pentru suma de 1.500 de dolari. Spre deosebire de vanzarea anterioara care a durat doar o zi, clientii nu mai trebuie sa primeasca invitatie pentru a-i cumpara.

Conform unei postari pe Google+, Glass Explorer Edition este de vanzare, exclusiv in SUA. Compania spune ca a primit cereri enorme in singura zi de vanzare a ochelarilor. „Aproape am ramas fara inventar si era sa inchidem mai devreme. De atunci, ne-am restabilit inventarul si vom gasi noi modalitati de a extinde programul”.

Google vrea ca iubitorii de sport, retailerii online, bucatarii si calatorii sa testeze Glass, asteptand totodata feedback din partea lor pentru a imbunatati produsul, aflat inca in stadiu beta. Google nu a spus cate unitati are spre vanzare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri