Piata tabletelor comercializate in Romania s-a ridicat in luna martie la circa 40.000 de unitati, dublu fata de aceeasi luna a anului precedent, a aratat Dragos Vasile, seful companiei autohtone Advanced Technologies care distribuie brandul Vonino in Romania si tari europene.

El isi bazeaza informatiile pe date ale unei companii de cercetare si estimari proprii. Din totalul de circa 40.000 de unitati comercializate, 17-18.000 dintre ele au fost vandute de retaileri specializati, operatorii telecom au vandut circa 15.500 si hipermarket-urile 6.500.

Dragos Vasile subliniaza ca anul trecut in aceeasi luna s-au comercializat doar 20.000 de tablete, deci piata practic s-a dublat de la an la an in prima luna de primavara.

Afla in editia de maine a wall-street.ro ale date exclusive privind piata tabletelor din Romania, ce pondere dintre acestea sunt “no name” si care a fost cea mai bine vanduta tableta in martie, intr-un interviu exclusiv cu Dragos Vasile.

In Romania, Advanced Technologies a incheiat anul 2013 cu afaceri de circa 8 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri