Operatorul telecom Vodafone Romania adauga un nou abonament in portofoliul sau de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles. Clientii dispun acum de minute, mesaje si trafic de date in roaming incluse in toate pachetele RED.

De acum, toti clientii business, noi si existenti, care opteaza pentru orice abonament RED au trafic de date in roaming inclus in pachetele RED, valabil in 45 de tari, ce porneste de la 250 MB pentru noul RED Start si ajunge pana la 2 GB cu noul pachet RED Top.

Ca noutate in portofoliul Vodafone, minutele de roaming din pachetele RED Business pot fi utilizate si pentru apeluri internationale, efectuate din strainatate, din si catre una din cele 45 de tari din Zona Principala si Extinsa de roaming. Spre exemplu, un client Vodafone Red Business aflat intr-un oras din Italia poate utiliza minutele de roaming nu numai pentru apeluri efectuate catre Romania sau Italia, ci si pentru apeluri catre oricare din cele 45 de tari eligibile.

De asemenea, clientii care calatoresc in strainatate si folosesc unul dintre noile pachete RED Extra (29 euro/luna), RED (45 euro/ luna) si RED Top (75 euro/luna), au gratuit apeluri nelimitate primite in roaming, daca se afla in una din cele 45 de tari.

Clientii companii care efectueaza des convorbiri internationale primesc suplimentar: minutele nationale din pachetele White Smart si White Top pot fi folosite si international, pe mobil, catre destinatii din Europa. Mai mult, clientii ce au un abonament RED Start (23 euro/luna) sau superior beneficiaza si de minute dedicate convorbirilor internationale, catre orice destinatie.

De asemenea, clientii pot opta pentru doua abonamente noi: RED Start si White Top. Noul RED Start ofera, pentru 23 euro/luna, apeluri si SMS-uri nationale nelimitate, 250 de minute internationale si 400 de minute in roaming, precum si 750 MB trafic de date national, alaturi de 250 MB trafic de date in roaming.

Utilizatorii pot alege si pachetul White Top, care ofera convorbiri si SMS-uri nelimitate in retea, 300 de minute in orice retea nationala si catre retelele internationale fixe si mobile, si 750 MB trafic de date, pentru 20 Euro/luna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri