Kim Koellner, CEO al Domo, a subliniat intr-un interviu exclusiv cu wall-street.ro ca retailerul electroIT ar putea ajunge in urmatorul an la 1.300 de angajati, in crestere cu 200.

“In functie de evolutia companiei si a planurilor noastre de organizare si integrare a proceselor online cu offline am putea creste numarul angajatilor cu circa 200, in urmatoarele 12 luni”, a spus Koellner, numit director executiv al retailerului in toamna anului trecut.

El a subliniat ca Domo se afla in plin proces de transformare, atat la nivel intern cat si “la rafturi”, urmand ca noii angajati ce urmeaza a fi numiti in functii de conducere sa beneficieze de traininguri. Mai mult, CEO-ul companiei spune ca se afla in proces de a forma o “Universitate Domo” la care angajatii sa fie perfectionati.

“Razboiul preturilor nu mi se pare o idee buna – daca toti jucatorii din piata ar juca acest joc, toti am pierde. Nu cred in sintagme precum «cel mai mic pret»”.

Sud-coreeanul Kim Koellner este din 15 noiembrie noul director general al Domo Retail, al treia retea de magazine de pe piata locala de electroIT, acesta inlocuindu-l pe Dragos Dinu, cel care care a fost sef al companiei timp de aproape un an.

Citeste saptamana viitoare, intr-un interviu pe larg, ce planuri are Domo in urmatorii ani, cum se reorganizeaza si ce perspectiva are asupra concurentilor din piata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri