TotalSoft, producator de solutii ERP, anunta recrutarea lui Hans Kort in functia de international sales director. Hans are o experienta de 20 ani in domeniul vanzarilor de solutii IT, dobandita in companii internationale precum Microsoft, ReadSoft sau HP, unde a detinut functii de management la nivel regional si global.

Prin aceasta mutare, TotalSoft vizeaza dezvoltarea strategiei internationale in directia cresterii portofoliului de conturi multinationale si atragerii de proiecte globale. Pe termen mediu, compania are in plan cresterea veniturilor din proiectele internationale la 50% din cifra de afaceri si dublarea numarului de companii care au declarat Charisma solutie standard de grup.

Hans Kort a absolvit Universitatea din Amsterdam, vorbeste fluent olandeza, germana, rusa, spaniola si engleza si are competente in gestionarea echipelor internationale de vanzari si a proiectelor complexe.

TotalSoft are proiecte in 28 de tari din SUA, Europa, Africa si Orientul Mijlociu, 70% din solutiile sale avand prezenta internationala. La nivelul cifrei de afaceri, proiectele externe genereaza 27% din veniturile companiei, verticalele cele mai puternice in afara tarii fiind servicii financiare, medical, servicii, oil&gas sau telecom.

Principalii concurenti ai TotalSoft sunt Softwin, Oracle sau Microsoft.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri