Romanii care se vor afla la mare si sunt clienti Orange pot folosi internet la viteze 4G. Reteaua 4G a fost extinsa in toate statiunile, din Navodari pana in Vama Veche, cu o acoperire de 100% din populatie.

Investitia Orange intr-o retea 4G pe litoral a fost determinata de consumul crescut de internet mobil. Turistii care merg la mare isi folosesc din ce in ce mai mult telefonul mobil pentru a incarca fotografii si a verifica noutatile pe retelele sociale, pentru a accesa diferite aplicatii dedicate timpului liber, pentru a urmari videoclipuri si a se informa.

In 2013, consumul de internet mobil in reteaua Orange a crescut aici cu 70% in varful de sezon fata de aceeasi perioada a lui 2012. In urma acestui proces de extindere, reteaua 4G Orange ofera acoperire pentru 47% din populatia Romaniei si 75% din populatia urbana. Astfel, reteaua 4G Orange este cea mai extinsa din tara.

Clientii Orange care aleg serviciile de internet la viteze 4G pot atinge viteze medii reale de download de 60-80 Mbps, in functie de abonamentul sau optiunea aleasa. Pentru a-i ajuta pe clienti sa descopere beneficiile aduse de aceasta noua tehnologie, Orange le ofera celor care au dispozitive compatibile posibilitatea de a testa gratuit serviciul timp de 90 de zile. Din luna mai, clientii Orange pot folosi serviciile 4G si in strainatate fara taxe suplimentare, prin intermediul 4G Roaming.

Sursa foto: Tineri pe plaja care se fotografiaza/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri