Clientii Orange care viziteaza tari din Uniunea Europeana, Moldova sau Elvetia pot beneficia de tarife mai avantajoase in roaming. Astfel, optiunea Go Europe se transforma in Go Europe 10 si ofera aceleasi tarife pentru voce si SMS ca in tara, dar si 10 MB trafic de Internet, pentru 1 euro/zi. La depasirea traficului alocat de 10 MB, se reactiveaza automat un nou pachet de 10 MB, in valoare de 1 euro.

Pentru cei care doresc sa foloseasca mai mult internet in roaming pot alege una dintre cele doua optiuni noi Travel Data: Travel Data 100, care ofera 100 MB, la 5 euro, si Travel Data 500, care include 500 MB, pentru 20 euro.

"Nevoile clientilor se diversifica in permanenta. Daca acum cativa ani serviciul roaming era considerat de foarte multi utilizatori drept unul premium, acum este ceva firesc pentru tot mai multi sa foloseasca in calatorii aceleasi servicii ca in tara: apeluri, mesaje scrise si internet", a declarat Victor Wincentovicz, roaming proposition manager in cadrul Orange Romania.

Go Europe a fost lansata la inceputul verii trecute sub un concept unitar in mai multe tari europene ale Grupului Orange, prentru a incuraja folosirea datelor mobile in roaming, “fara sa ofere surprize pe factura de telefonie”.

Principalii concurenti ai operatorului sunt Vodafone, Cosmote, precum si Romtelecom, RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri