Apple va incepe productia unei generatii noi de telefoane iPhone luna viitoare. Smartphone-urile vor avea ecrane mai mari, de 4,7 inchi, respectiv 5,5 inchi si un look distinctiv, scrie AppleInsider.

Aceste dimensiuni sunt mai apropiate de cele ale smartphone-urile Samsung de pe piata actuala. Cu viitoarele modificari facute noului telefon, Apple va utiliza semne distinctive ale noului look, care include margini rotunjite, o abatere de la iPhone 5 si iPhone 5s, se arata intr-un raport emis de Bloomberg.

Raportul vine dupa zvonurile din Asia de Est care spuneau ca partenerul Apple, Foxconn, se pregatea sa angajeze 100,000 de muncitori care sa faca fata productiei in masa a iPhone 6. Noul iPhone va fi “mai rotund si mai subtire” decat vechile modele, potrivit sursei citate. Mai mult decat atat, Bloomberg mentioneaza ca Apple face noi cercetari pentru a introduce ecranul curbat, dar si senzori avansati care pot detecta niveluri variabile de presiune. Cu toate acestea, nu este clar daca aceste tehnologii vor fi disponibile odata cu lansarea noului iPhone.

In raport se mai arata ca noile telefoane sunt pregatite sa intre in magazine in luna septembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri