Microsoft Corp, corporatie cu aproape 100.000 de angajati, va realiza modificari majore in structura organizationala a companiei, conform lui Satya Nadella, CEO al companiei, scrie presa internationala.

Intr-un eMail trimis angajatilor saptamana trecuta, Nadella a subliniat ca Microsoft va directiona business-ul catre construirea de instrumente pentru perfectionarea mediului mobile si cloud. “Compania trebuie sa fie mai indrazneata si mai ambitioasa, pe masura ce incearca sa ramana competitiva in industria tehnologica schimbatoare. Industria noastra nu respecta traditia ci doar inovatia”, puncteaza directorul executiv al companiei.

Desi eMail-ul indica schimbari masive in cadrul companiei, nu a oferit niciun indiciu privind posibile concedieri. In loc sa continue sa se axeze pe PC-uri si servicii, gigantul tehnologic se va axa, in schimb, pe mobile si tehnologii cloud, a confirmat Nadella. El a subliniat insa ca nu va neglija segmentul de gaming, si anume brandul Xbox. Microsoft a redus pretul consolei de la 500 la 400 de dolari, pentru a fi similar cu cel al concurentului PlayStation.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri